Over ons

Wilt u even heerlijk ontspannen en uw lichaam eens goed te laten reinigen ?  Dan is een bezoek aan de salon een perfecte oplossing.

Dames en Heren zijn van harte welkom in onze discrete massagesalon voor uw ontspanning. Bij ons kunt u zorgeloos genieten van verschillende massages. Sportmassage, Drukpuntmassage, Een heerlijke ontspannende massage, Een goede stevige massage.

Hier kunt u een van onze vriendelijke masseuses uitkiezen die u een massage aanbieden om nooit te vergeten.

de massage is sterk beinvloed door de meridianen uit de Chinese geneeskundig. na de massage wordt u een heerlijke kop thee aangeboden.

last van hoofd, nek,schouders,rug of elke andere vorm van spierpijn ?  Slapeloosheid, spanning,vermoeidheid,migraine,tennis.  muisarm ?  moe na een dag heerlijk winkelen en slenteren door de stad ? 

probeer  dan onze ontspannende massage(s) en u voelt zich weer als nieuw.even nergens aan denken, heerlijk ontspannen en genieten en dan als herboren weer naar huis.

De Chinese massage is vooral gericht op vastzittende spieren of gewrichten die door draai en schudtechnieken weer een goede doorbloeding krijgen. deze massage is zacht en vriendelijk. Er worden geen harde druk op de spieren en het lichaam uit geoefend. 

Voetreflex massage. 

In de voeten bevinden zich reflexgebieden die corresponderen met alle delen van het lichaam. Door het gebruik van specifieke druktechnieken op de voeten kan men het hele lichaam behandelen en zorgen voor een verbeterde doorbloeding en het uitschakelen van gifstoffen in het lichaam. Men voelt zich na afloop vaak zeer relaxt.